Νέα καταγγελία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέα καταγγελία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας
Την Τετάρτη 7/3/2018 Το Σωματείο μας και συγκεκριμένα η Πρόεδρος, η Γ Γραμματέας και η Ταμίας μας, σύρεται για πολλοστή φορά στα Δικαστήρια, από τον «συνδικαλιστή» των “Ελεύθερων Εμποροϋπαλλήλων” και ομοτράπεζο της τέως προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλας Παναγοπούλου και του γνωστού συνδικαλιστή Δημήτρη Καραγεωργόπουλου,γιατι δεν ……επιτρεπει να κανει διαχειριστικο ελεγχο των οικονομικων του Σωματειου από το 2014 μεχρι σημερα.
Είναι μια δίκη που γίνεται εξ αναβολής από την 7/2/2018. Αναβολή που ζήτησε το Σωματείο μας γιατί η εκπρόσωπος του κ.Σαββα στην Ελεκτική Επιτροπή δεν είχε προσέλθει για νέο έλεγχο των οικονομικών και της διαχείρισης του Συλλόγου μας, μετά από πρόσκλησή μας, επικαλούμενη κόλλημα
!
Βεβαιως και μετα την αναβολη του Δικαστηριου και την εκ νεου κληση της Ελεγκτικης Επιτροπης,και παλι η εκπροσωπος του Τζακη δεν προσηλθε!
ΕΤΣΙ, ΕΠΕΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ !!!!!
Την ώρα που το Εργατικό Κέντρο Πάτρας έχει μπει σε περιπέτειες από τις αδιαφανείς και αντιδημοκρατικές ενέργειες τους να προχωρήσουν σε Γ. Συνέλευση και εκλογές χωρίς να λάβουν γνώση τα μέλη της Διοίκησης του, τα δικαιολογητικά των αρχαιρεσιών των Σωματείων μελών από τις οποίες προέκυψαν οι αντιπρόσωποι, την ίδια ώρα ο κ. Σάββας Τζάκης ζητάει από το Σωματείο μας να κάνει διαχειριστικό έλεγχο από το έτος 2014 μέχρι σήμερα και μάλιστα να του παραδοθούν όλα τα σχετικά έγγραφα σε φωτοαντίγραφα για δική του χρήση!
Σαν να μην έχουν προηγηθεί συνεδριάσεις του ΔΣ όπου τα πάντα γίνονται γνωστά, σαν να μην έχουν γίνει έλεγχοι από την εκλεγμένη κάθε φορά Ελεγκτική Επιτροπή, σαν να μην έχουν προηγηθεί εκλογές του Σωματείου μας!
Την ίδια ώρα , η κ. Σταυρούλα Νικολάου- Παναγοπούλου, παρουσιάζεται παντού ως Πρόεδρος Της Προσωρινής Διοίκησης του Εργατικού!
Στελνει, μαλιστα και e-mail στην παραταξη « Εργατικη Ενοτητα – Ανατροπη « εγκαλωντας το Συλλογο μας για διεστραυλωση των …….δημοκρατικων και διαφανων ενεργειων της!!!!!!!!
Τετοιο θρασος!
Θαυμάστε τους “δημοκράτες” που όταν δεν μπορούν να κερδίσουν με εκλογές τη Διοίκηση του Σωματείου καταφεύγουν και απεργάζονται άλλα σχέδια!
Συνεχίζουν έτσι την τακτική τους εναντίον του 1264/82 για τον οποίο τάχα κόπτονται, ενώ τον έχουν κάνει οι ίδιοι κουρελόχαρτο!
Συνεχίζουν τις λυσσαλέες επιθέσεις εναντίον του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, γιατί δεν μπορούν να τον ελέγξουν ,παρά τις άθλιες μεθοδεύσεις τους, τις συκοφαντίες και τις στοχοποιήσεις των μελών του Προεδρείου μας.
Σας καλούμε όλους, Σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών την Τετάρτη 7/3/2018.
Σας καλούμε σε συμπαράσταση και συμπόρευση ώστε να λάβει τέλος αυτός ο άθλιος τρόπος άσκησης συνδικαλισμού!
Πηγή : dete.gr