Καταγγελία για την απαξίωση των ΕΛ.ΤΑ Ν. Φθιώτιδας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καταγγελία για την απαξίωση των ΕΛ.ΤΑ Ν. Φθιώτιδας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας

Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

21-10-2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛ.ΤΑ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας καταγγέλλει τόσο τη Διοίκηση του νομού Φθιώτιδας όσο και τη Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας- Στερεάς ΕΛ.ΤΑ, όπου ….με τις ενέργειες τους έχουν φέρει την απαξίωση στα ΕΛ.ΤΑ του νομού μας.

Μετά από σωρεία καταγγελιών, τόσο από κατοίκους της Αταλάντης, όσο και από τον ίδιο τον Δήμο Λοκρών, επισκεφτήκαμε το κατάστημα Αταλάντης όπου και αντικρίσαμε μια απαράδεκτη κατάσταση. Ουρές εξοργισμένων πολιτών να υπομένουν ώρες έξω από το κατάστημα Αταλάντης για να εξυπηρετηθούν από έναν και μοναδικό υπάλληλο. Είναι απορίας άξιο η αδιαφορία της σημερινής διοίκησης, τόσο απέναντι στους συμπολίτες μας, όσο και απέναντι στους ίδιους τους εργαζόμενους του οργανισμού.

Κύριοι της Διοίκησης

Η αναποτελεσματική σας διοίκηση έχει φέρει τον μαρασμό στα ΕΛ.ΤΑ του Νομού Φθιώτιδας. Πρωταρχικό σας καθήκον, σύμφωνα με τη θέση που κατέχετε είναι να δίνετε λύσεις στα προβλήματα των καταστημάτων της αρμοδιότητάς σας και να διασφαλίζετε τη βιωσιμότητα του οργανισμού σας, ώστε να εξασφαλίζονται και τα συμφέροντα των εργαζομένων σας. Αντί αυτού, εσείς με τις ενέργειες σας φροντίζετε για την πλήρη απαξίωση του ΕΛ.ΤΑ, με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας, να καθυστερεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η αλληλογραφία, να παραδίδονται ληγμένοι λογαριασμοί και πολλές φορές να αντιμετωπίζουν πολλά νοικοκυριά του νομού μας, με δική σας ευθύνη, τον κίνδυνο διακοπής ηλεκτρικού και νερού.

Ενημερώνουμε τη Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ ότι κανένας Περιφερειακός Διευθυντής δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει και να καθορίζει τη λειτουργία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας.

Αντί λοιπόν να κάνετε κριτική για τον ρόλο και τις αρμοδιότητες του Εργατικού μας Κέντρου σας προτείνουμε να περιοριστείτε στα καθήκοντα σας, που είναι η επίλυση των προβλημάτων των καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ, που με δική σας ευθύνη οδηγούνται καθημερινά σε πλήρη απαξίωση.

Σας καλούμε άμεσα να καλύψετε όλα τα κενά που υπάρχουν τόσο στο κατάστημα της Αταλάντης όσο και σε όλα τα καταστήματα του νομού Φθιώτιδας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Π.Ε.Φ.

Η Πρόεδρος                                                               Ο Γ. Γραμματέας

                          Σοφία Ανεστοπούλου                                                      Βάϊος Μπουρογιάννης