Η ΠΟΣΠΕΡΤ χαιρετίζει την ιστορική καταδίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας της Χ.Α.

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ΠΟΣΠΕΡΤ χαιρετίζει την ιστορική καταδίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας της Χ.Α.

                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                  

Αγ. Παρασκευή  8 /10/20

Η ΠΟΣΠΕΡΤ  ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ  ΤΗΝ  ΙΣΤΟΡΙΚΗ  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ  ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ  ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ  ΤΗΣ  Χ.Α
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ  ΑΓΩΝΑ  ΜΕΧΡΙ ΝΑ  ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ  ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ  χαιρετίζει  την  ιστορική απόφαση  της δικαιοσύνης  με την οποία  επικυρώθηκε και θεσμικά  η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας  της κοινωνίας η οποία  είδε τη Χρυσή Αυγή σαν  μια  νεοναζιστική συμμορία  οργανωμένων εγκληματιών και δολοφόνων. Σήμερα  οι  Δικαστές   έκαναν  ένα μεγάλο  βήμα  και  τίμησαν  τον όρκο τους  και την  υπακοή στο  Σύνταγμα  ειδικά  στο  πρώτο  του άρθρο  σύμφωνα με το οποίο «…όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».Η  απόδοση  της δικαιοσύνης  θα ολοκληρωθεί όταν  οι δικαστές  θα επιβάλλουν  τις ποινές  που αρμόζουν  σε  τέτοιου είδους  επικίνδυνους οργανωμένους εγκληματίες  και δολοφόνους  στέλνοντάς τους χωρίς  κανενός είδους  αναστολή  στη φυλακή.

Εκφράζουμε τον απεριόριστο σεβασμό μας  στους γονείς  του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάντ Λουκμάν  σε όλους  τους  συγγενείς , συντρόφους  και φίλους  των   θυμάτων αυτής  της εγκληματικής   οργάνωσης και τους  υποσχόμαστε  ότι  δεν  θα σταματήσουμε  τον  αγώνα  εναντίον  του φασισμού μέχρι να πάψει να υπάρχει και ο τελευταίος  σπόρος του.

Είναι τιμή μας  που  η  νεοναζιστική  αυτή  συμμορία  των  οργανωμένων  εγκληματιών , στοχοποίησε πολλές φορές  την ΠΟΣΠΕΡΤ  επειδή  με  στάσεις  εργασίας  και απεργίες   αποτρέψαμε  την  μετάδοση  συγκεντρώσεων  και ομιλιών  της  Χ.Α   από την ΕΡΤ , εμποδίζοντας  έτσι  τη διάδοση  του μισάνθρωπου και ρατσιστικού της κηρύγματος από τις συχνότητες  της  δημόσιας  ραδιοτηλεόρασης. Είναι  τιμή μας  που  καθήσαμε  στο εδώλιο  ως κατηγορούμενοι  από αυτή την  εγκληματική οργάνωση, η οποία  όχι  μόνο ζητούσε  την καταδίκη μας  αλλά  ήλπιζε  να βγάλει και κάποιο κέρδος  αφού ζητούσε  με αγωγή  από τον  πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ  δεκάδες  χιλιάδες  ευρώ.

Μπορεί  σήμερα να έκλεισε  το κεφάλαιο που αφορά  την εγκληματική  συμμορία  της  Χ.Α  και ασφαλώς είμαστε  χαρούμενοι γι αυτό, όμως  το  «βιβλίο» του  φασισμού  έχει ακόμα  πολλά κεφάλαια  και πολλές  «σελίδες» ανάμεσα στις οποίες κρύβονται   τα «ορφανά»  της   Χρυσής Αυγής  ,πολλοί  …συνοδοιπόροι  και  μεταμφιεσμένοι φασίστες.

Μέχρι να κλείσει  και το τελευταίο «κεφάλαιο» αυτού  του «βιβλίου» η ΠΟΣΠΕΡΤ  και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ θα συνεχίσουν  με συνέπεια ειλικρίνεια και πείσμα  τον  αντιφασιστικό και συνδικαλιστικό τους  αγώνα γιατί όπως  έλεγε κι ο Μπρεχτ:“…Μια διακήρυξη ενάντια στον φασισμό δεν μπορεί να έχει ίχνος ειλικρίνειας, όταν μένουν ανέπαφες οι κοινωνικές καταστάσεις που τον παράγουν σαν φυσική αναγκαιότητα…”