ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ»

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ»

Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΗΟΓΝΩΜΟΝΑΣ» έχοντας σφραγίσει με μια καθοριστική λειτουργία  100  χρόνων,  την  παρουσία του στην ελληνική ναυτιλία, βρίσκεται στο έλεος της  λειτουργικής και οικονομικής αβεβαιότητάς του.

Αν και η φύση των εργασιών του Ε.Ν έχει άμεση σύνδεση με το δημόσιο συμφέρον,  τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής και της προστασίας του περιβάλλοντος, περίπου 4.000 πελάτες του ναυτιλιακού και βιομηχανικού χώρου, για τους οποίους έχουν εκδοθεί σχετικά πιστοποιητικά, βρίσκονται σε αβεβαιότητα με δυσμενή διεθνή αντίκτυπο, οι δε απλήρωτοι εργαζόμενοι, έχουν ξεπεράσει πλέον τα όρια της αντοχής τους.

Η ιδιοκτησία του κ. Δ. Κοντομηνά,  μετά την «παραίτηση» του διευθύνοντα συμβούλου κ. Δ. Ζαφειριάδη, έχει οδηγήσει τον ιστορικότερο Ελληνικό Νηογνώμονα σε λειτουργικό και οικονομικό παροπλισμό, με αβέβαιο και ανησυχητικό το μέλλον της εταιρείας και των εργαζομένων.

Επειδή σε όλες τις συναντήσεις, ακόμη και στο υπουργείο Εργασίας, που προκάλεσε ο ΠΑΣΕΝΤ για συζήτηση των προβλημάτων, η ιδιοκτησία δεν προσήλθε ώστε να βρεθεί λύση, θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτό, δεν σηματοδοτεί το   « κύκνειο άσμα» της εταιρείας  « ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ Α.Ε».

Πηγη:Πασεντ.