Εκλογές ΣΕΗ: Θρίαμβος για την παράταξη της ΑΕΝΑΗ!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκλογές ΣΕΗ: Θρίαμβος για την παράταξη της ΑΕΝΑΗ!
  • Με πολύ μεγάλη μαζικότητα ολοκληρώθηκαν οι φετινές εκλογές στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ). Πάνω από 1400 ηθοποιοί συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, που έλαβε χώρα από το Σάββατο 20 Ιουνίου έως την Πέμπτη 25 Ιουνίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλο και Χανιά.

Η Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών (ΔΕΗ), που είχε την πρώτη θέση και στις προηγούμενες εκλογές με 13 έδρες, συγκέντρωσε μόλις 6 έδρες με 493 ψήφους, ενώ από 5 έδρες θα έχουν στο νέο Δ.Σ. του ΣΕΗ η Αγωνιστική ΕΝότητα Ανεξάρτητων Ηθοποιών (ΑΕΝΑΗ) με 435 ψήφους και η νεοσυσταθείσα παράταξη “Από Κοινού” η οποία συγκέντρωσε 393 ψήφους.

Μία έδρα έβγαλε η Συνέλευση Αγωνιζόμενων Ηθοποιών η οποία συγκέντρωσε 79 ψήφους, η Ανατρεπτική Συσπείρωση Ηθοποιών συγκέντρωσε 70 ψήφους, ενώ για λίγες μόλις ψήφους έχασε τη δυνατότητα να βρίσκεται στο νέο Δ.Σ.

Εντός των προσεχών ωρών θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των ηθοποιών, που θα στελεχώσουν το 17μελές νέο συμβούλιο του ΣΕΗ.

Να σημειωθεί ότι στις εκλογές του 2018 είχαν σημειωθεί τα πιο κάτω αποτελέσματα:

Ψήφισαν 539 (450), έγκυρα 531, 15 λευκά και 8 άκυρα.

Η «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών» πήρε 392 ψήφους, η «Εκκίνηση Ηθοποιών» 79 ψήφους, η «Ανατρεπτική Συσπείρωση Ηθοποιών» 36 ψήφους και η  «ΣΕΗ – Ανεξάρτητος» 9 ψήφους.

με πληροφορίες από freegossip.gr