Αδέσμευτη Αγωνιστική Κίνηση στην ΟΣΝΙΕ: Οι εργοδότες στην ιδιωτική υγεία συνεχίζουν να αυθαιρετούν!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αδέσμευτη Αγωνιστική Κίνηση στην ΟΣΝΙΕ: Οι εργοδότες στην ιδιωτική υγεία συνεχίζουν να αυθαιρετούν!

Δεν λέει να σταματήσει η εργοδοτική αυθαιρεσία στο κλάδο της ιδιωτικής υγείας θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των εργαζομένων σημειώνει στην ανακοίνωση της η Αδέσμευτη Αγωνιστική Κίνηση στην ΟΣΝΙΕ.

Χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι συμπληρώνουν: Πριν ακόμα ανακοινωθεί η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και δοθούν  διευκρινήσεις για την σταδιακή επιστροφή των εργαζομένων στην δουλεία τους μεγάλος όμιλος παρόχου ιδιωτικής υγείας  των βόρειων προαστίων  κάλεσε τους εργαζόμενους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να επιστρέψουν στην εργασία τους θέτοντας σε κίνδυνο και τους εργαζόμενους αλλά και τις οικογένειες τους.

Τα αιτήματα των εργαζομένων:

Καλούμε την διοίκηση του συγκεκριμένου ιδιωτικού γενικού νοσοκομείου να ανακαλέσει την απόφαση αυτή ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των ευπαθών ομάδων των εργαζομένων.

Συνεχίζουμε να ζητάμε τον άμεσο έλεγχο των ιδιωτικών κλινικών από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές για να διαπιστωθεί κατά πόσο τηρούνται τα μετρά προστασίας ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως στην κλινική Ταξιάρχες που είχε αρκετά κρούσματα και ανάμεσα  τους και εργαζόμενους

ΑΑΚ ΟΣΝΙΕ                                                                                                28/04/2020