Πετρόπουλος: Με τα Voucher κάποιοι προσπαθούσαν να βγάλουν λεφτά εν μέσω πανδημίας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πετρόπουλος: Με τα Voucher κάποιοι προσπαθούσαν να βγάλουν λεφτά εν μέσω πανδημίας
  • Συνέντευξη στο Κόκκινο 105,5 και στον Σπύρο Ραπανάκη παραχώρησε το μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ ως εκπρόσωπος της Ενωτικής Αγωνιστικής Εκκίνησης Γιώργος Πετρόπουλος

Αναφερόμενος στο θέμα των voucher είπε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για μια περίπτωση διανομής πολιτικού χρήματος στην παρασιτική οικονομία, και ουσιαστικά για μια επανάληψη πρακτικών του παρελθόντος, που οδήγησαν στην χρεοκοπία της χώρας και στο Μνημόνιο. Ανέφερε επίσης πως επιδείχθηκε αδιανόητος κυνισμός, καθώς την ώρα που πέθαιναν άνθρωποι κάποιοι προσπαθούσαν να βγάλουν λεφτά με τον κόσμο κλεισμένο στα σπίτια και την Διαύγεια «συσκοτισμένη».

Σε ερώτηση σχετικά με τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και τους μισθούς λόγω της επερχόμενης οικονομικής κρίσης, ο Γιώργος Πετρόπουλος υποστήριξε πως η πανδημία είναι μεν ένας αστάθμητος παράγοντας, αλλά οι δημόσιες και οικονομικές πολιτικές που αναλαμβάνονται έχουν ταξικά χαρακτηριστικά, καθώς επιλέγεται να πληρώσουν τις συνέπειες και αυτή τη φορά οι εργαζόμενοι. Ανέφερε επίσης πως υπάρχουν πληροφορίες για σενάρια που εξετάζονται ήδη και αφορούν περικοπές των μισθών στο Δημόσιο.

Εδώ το ηχητικό απόσπασμα