Τσικνοπέμπτη στη Motor Oil

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τσικνοπέμπτη στη Motor Oil

Γλέντι έξω από τις εγκαταστάσεις της Motor Oil ετοιμάζουν οι τεχνικοί του MEGA για αύριο Τσικνοπέμπτη και καλούν τους συναδέλφους τους δημοσιογράφους, διοικητικούς, συγγενείς και φίλους για να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Την ίδια ώρα όπως είναι ήδη γνωστό οι διοικητικοί υπάλληλοι του σταθμού έχουν ξεκινήσει 24ώρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, με αποτέλεσμα να διακοπεί η μετάδοση διαφημίσεων.

Μάλιστα η νέα τροπή που έχει πάρει ο αγώνας των εργαζομένων οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι, εικάζεται ότι θα επισπεύσει τις διαδικασίες και θα αναγκάσει τους εμπλεκόμενους να δώσουν λύση, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο… Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα ικανοποιηθεί και το βασικό τους αίτημα που είναι η καταβολή των δεδουλευμένων τους!

Για αυτό άλλωστε υπάρχουν και διχογνωμίες μεταξύ των εργαζομένων ως προς τις μορφές πάλης που έχουν προκριθεί. Αφού η κατάληψη έξω από τα γραφεία της Motor Oil ήταν απόφαση που στήριξαν οι τεχνικοί… Οι οποίοι σε αυτή τη φάση επιδεικνύουν δυναμική διάθεση, σε αντίθεση με τους διοικητικούς υπαλλήλους, που σύμφωνα με πληροφορίες πιέστηκαν για να προχωρήσουν στην απόφαση για 24ώρες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Αντίστοιχες όμως πιέσεις λέγεται ότι ασκούνται και σε εργαζόμενους για να εμφανίζονται στην κατάληψη.

Ανεξάρτητα όμως από τις πιέσεις και τις νέες ισορροπίες που διαμορφώνονται, κοινή απαίτηση όλων των εργαζομένων είναι να σταματήσει ο εμπαιγμός και η κοροϊδία και να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους.

Πηγή: enimerosi24.gr-