ΕΚΑ: Εγκύκλιος για το 31ο Συνέδριο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΑ: Εγκύκλιος για το 31ο Συνέδριο
Προς τα Σωματεία Μέλη του ΕΚΑ 
Συνάδελφοι,
Το  Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑ ενημερώνει τα σωματεία μέλη του ότι το 31ο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σ.Ε.Φ. και ώρα έναρξης εργασιών στις 10:00. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής από τις 12:00 έως τις 15:00. 
Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων για την ΓΣΕΕ, θα διεξαχθούν το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στα γραφεία του ΕΚΑ, Γ΄Σεπτεμβρίου 48β.Οι ώρες διεξαγωγής των αρχαιρεσιών θα είναι:το Σάββατο 15/2 από 8:00 έως 20:00 καιτην Κυριακή 16/2 από 8:00 έως 18:00. 
Για να νομιμοποιηθούν τα Σωματεία θα πρέπει να προσκομίσουν στο ΕΚΑ (εφόσον δεν τα έχουν προσκομίσει) τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά και τυχόν παραιτήσεις αντιπροσώπων μέχρι την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Διευκρινίζεται ότι το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου το ωράριο λειτουργίας του ΕΚΑ θα είναι 7:30 – 14:00.
 v  Πρακτικό Αρχαιρεσιών επικυρωμένο από το Πρωτοδικείο
v  Βεβαίωση Δικαστικού για του Εκλεγμένους Αντιπροσώπουςστο ΕΚΑ.
v  Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα (κινητό τηλέφωνο και e-mail Προέδρου  και Γεν. Γραμματέα)
v  Απόφαση Γ.Σ. για την εκπροσώπηση στη ΓΣΕΕ μέσωΕΚΑ  ή Ομοσπονδίας.v  Μητρώο Μελών.
 v  Κατάσταση Ψηφισάντων Μελών επικυρωμένη από το Πρωτοδικείο η οποία να περιλαμβάνει:
α. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ –ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
β. ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
γ. ΑΡΙΘΜΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ  και ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦ/ΣΗΣ 

Οι ώρες κατά τις οποίες μπορείτε να προσκομίζετε τα δικαιολογητικά των Σωματείων σας είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 7:30 έως και τις 17:00. 

Για την  συμμετοχή στο Συνέδριο υποχρεούται η οργάνωση – μέλος, εκτός των ανωτέρω νομιμοποιητικών δικαιολογητικών, να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς το ΕΚΑ για το χρονικό διάστημα μέχρι και τον μήνα (Φεβρουάριος 2020) που διεξάγεται το Συνέδριο. Γι’ αυτό παρακαλούμε να ενημερώσετε το Οργανωτικό Τμήμα του ΕΚΑ για το ύψος της συνδρομής κάθε μέλους προς το Σωματείο, για να υπολογισθεί το ύψος της οφειλής κάθε οργάνωσης.

(PDF) (DOC)