ΟΜΕ-ΟΤΕ: Συνεχίζουμε δυναμικά την απεργία

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΜΕ-ΟΤΕ: Συνεχίζουμε δυναμικά την απεργία

Στη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΕ-ΟΤΕ στις 03/01/2020 αποφάσισε τη συνέχιση της Απεργίας σε όλο τον Όμιλο ΟΤΕ έως τις 12/01/2020 όπως έχει εξαγγελθεί.

Στις 13/01/2020 πραγματοποιούμε τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας στις  12:30, όπου στις 13:00 είναι προγραμματισμένη τριμερής συνάντηση για τις παράνομες απολύσεις.

Από τις 14/01/2020 και έως τις 18/01/2020 προχωράμε σε συνελεύσεις  και ενημερώσεις των εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα και με ευθύνη και των πρωτοβάθμιων σωματείων, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για νέες μορφές απεργιακών κινητοποιήσεων και ενεργειών, εάν η Διοίκηση εμμένει στην αδιάλλακτη στάση της.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν διάφορες μορφές δράσεων όπως νέα συνέντευξη τύπου, ενημέρωση των  μελών του Δ.Σ. του ΟΤΕ Α.Ε. και άλλων φορέων.

Προσδιορίζουμε νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά τις 20/01/2020, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για κλιμάκωση απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων εάν η Διοίκηση δεν προσέλθει καλόπιστα σε διαπραγμάτευση.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που διαπιστώνουν εργολάβους να δουλεύουν απεργοσπαστικά στο ενεργό  δίκτυο να μας καταγγέλλουν τέτοιες περιπτώσεις ώστε να προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση του απεργιακού μας αγώνα, όπως έχουμε  ήδη κάνει με την υποβολή  σχετικής καταγγελίας στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΜΕ-ΟΤΕ