Δ.Τ. ΕΚΑ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ Ρ/Σ “105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δ.Τ. ΕΚΑ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ Ρ/Σ “105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”

 

Το ΕΚΑ καταγγέλλει τη διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού «105,5 Στο Κόκκινο» για τις τρεις εκδικητικές απολύσεις εργαζομένων, οι οποίοι είχαν προ ολίγων ημερών προσφύγει στο ΣΕΠΕ. Δεν είναι δυνατόν, την ώρα που οι εργοδότες αποθρασύνονται και προχωρούν σε χιλιάδες παράνομες και εκδικητικές απολύσεις, ένας ραδιοσταθμός που ανήκει στην κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριφέρεται με τις ίδιες απαράδεκτες πρακτικές.

 

Η διοίκηση του ραδιοσταθμού επιχειρεί με αυτό τον τρόπο να εκβιάσει τους εργαζόμενους της επιχείρησης προκειμένου να δεχθούν την αυθαίρετη και προκλητική πρότασή της για οριζόντια μείωση έως και 20% των μισθών τους αλλά και για παρακράτηση των χρωστούμενων δεδουλευμένων τους, συνολικού ύψους 2 μηνών.

 

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των απολύσεων και καλούμε τη διοίκηση του σταθμού σε άμεση διαβούλευση για το σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων του ρ/σ «105,5 Στο Κόκκινο». Επιπλέον εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας στις απεργιακές τους κινητοποιήσεις και στις αποφάσεις των συνελεύσεων τους.

 

Το Δ.Σ.