Ο Σύλλογος εργαζομένων ICAP OUTSOURCING SOLUTIONS προκήρυξε 3ωρη στάση εργασίας,την Τετάρτη 11/12/2019

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Σύλλογος εργαζομένων ICAP OUTSOURCING SOLUTIONS προκήρυξε 3ωρη στάση εργασίας,την Τετάρτη 11/12/2019

ΑΠΟΦΑΣΗ EKTAKTHΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ICAP OUTSOURCING SOLUTIONS

 /3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12.00μ.μ -15.00 μ.μ

Συναδέλφισσες, -οι,

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Συλλόγου Icap Outsourcing Solutions ,που έγινε σήμερα στο κτίριο της οδού Πειραιώς 74, τέθηκε το ζήτημα της αγωνιστικής κινητοποίησης την Τετάρτη, 11/12/2019, ημέρα κήρυξης παντραπεζικής απεργίας  από την ΟΤΟΕ.

Οι λόγοι της κινητοποίησης, σχετίζονται με τις απολύσεις 50 ενοικιαζόμενων τραπεζοϋπαλλήλων στην Εθνική Τράπεζα, αλλά και τις 24 απολύσεις τακτικού προσωπικού στην Τράπεζα Πειραιώς. Για την δεύτερη περίπτωση, έχουμε να πούμε πως η εργοδοσία παραβίασε βάναυσα τη συμφωνία με την ΟΤΟΕ , -φέρθηκε και φέρεται- ως κοινός εκβιαστής και απέδειξε πως σκοπός τους είναι να μας κάνουν όλους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ενοικιαζόμενους.

Στα καθ’ ημάς ,αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συναδέλφισσες και συνάδελφοι, αψήφησαν το κλίμα τρομοκρατίας και απέδειξαν -και σήμερα-, με την μαζική και ηχηρή παρουσία τους πως όταν σπάσει το τείχος του φόβου, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ο Σύλλογος μας, έχοντας πάντα ως γνώμονα, τον συγκερασμό της όσον το δυνατόν μεγαλύτερης δημοκρατικής λειτουργίας  και ευρείας νομιμοποιητικής βάσης των θέσεων του απ’ τη μία και την αγωνιστική επαγρύπνηση  και ικανότητα από την άλλη, θέλησε να παρουσιάσει στο σώμα, της προτάσεις του για κινητοποίηση την Τετάρτη, είτε με την μορφή 24ωρης απεργίας είτε με την μορφή 3ωρης στάσης κατά την λήξη του ωραρίου.

Μέσα από συζήτηση και επεξεργασία των θέσεων, το κυρίαρχο σώμα αποφάσισε:

3ωρη στάση εργασίας,την Τετάρτη 11/12/2019

από τις 12.00μ.μ έως τις 15.00μ.μ

Συνάντηση 13.00 στην Πλατεία κλαυθμώνος

 

 

ΤΟ Δ.Σ