Το Ε. Κ. Πάτρας καταγγέλλει, την Τράπεζα Πειραιώς και καλεί σε συγκέντρωση στις 11 Δεκέμβρη

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το Ε. Κ. Πάτρας καταγγέλλει, την Τράπεζα Πειραιώς και καλεί σε συγκέντρωση στις 11 Δεκέμβρη

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει, την Τράπεζα Πειραιώς που παραμονές Χριστουγέννων προχώρησε σε 24 απολύσεις. Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι μπροστά στο κέρδος δεν  υπολογίζουν τη ζωή των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Σχεδιάζουν και νέες απολύσεις σε συμφωνία με την κυβέρνηση και την ένωση Ελληνικών Τραπεζών καθώς και νέο χτύπημα στα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση της ίδιας της τράπεζας είναι ενδεικτική, ομολογεί ότι οι απολύσεις έγιναν για να διασφαλιστεί η κερδοφορία της , αδιαφορώντας για τους απολυμένους και τις οικογένειές τους, προκαλεί  όταν λέει ότι οι εργαζόμενοι της, δουλεύουν σε ένα αξιοκρατικό περιβάλλον με υπευθυνότητα και διαφάνεια!!, όταν είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη τράπεζα έχει μειώσει το προσωπικό της με πάνω από 1000 απολύσεις  (εθελούσιες τις ονομάζει), απαγορεύει την συνδικαλιστική δράση στα καταστήματά της, τρομοκρατεί τους εργαζόμενους.

Καλούμε τα Συνδικάτα της πόλης μας, τους εργαζόμενους, να εκφράσουν την αλληλεγγύη  και την  συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην τράπεζα Πειραιώς.

Συμμετέχουμε μαζικά στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη στις 10:00πμ έξω από την Περιφερειακή  Διεύθυνση της Τράπεζας Πειραιώς,  Μαιζώνος και Πατρέως.