Τα εργατικά συνδικάτα στη Βολιβία απειλούν με απεργίες μετά το πραξικόπημα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα εργατικά συνδικάτα στη Βολιβία απειλούν με απεργίες μετά το πραξικόπημα

Ανακοίνωση του Βολιβιανού Εργατικού Κέντρου για απεργία επ’ αόριστον αν δεν επέλθει η ειρήνη στη χώρα. Η ανακοίνωση αυτή γίνεται εν μέσω των συνεχιζόμενων ταραχών στη Βολιβία μετά το πραξικόπημα κατά του προέδρου ‘Εβο Μοράλες

Η μεγαλύτερη ομοσπονδία εργατικών συνδικάτων στη Βολιβία προειδοποίησε σήμερα ότι θα πραγματοποιήσει απεργία επ΄αόριστον και θα κινητοποιήσει τα μέλη της στην πρωτεύουσα Λα Πας, εάν η πολιτική ηγεσία της χώρας και οι ηγέτες της κοινωνίας των πολιτών δεν αποκαταστήσουν τη συνταγματική τάξη και την ειρήνη εντός 24ωρου.

teleSUR English@telesurenglish

| Indigenous communities march to La Paz, defending their flag, as well as rejecting the coup and its leaders. Our correspondent Alejandro Kirk brings us this report from there.

Ενσωματωμένο βίντεο

1.011 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

“Προς τους πολιτικούς ηγέτες και τους ηγέτες της κοινωνίας των πολιτών που προκάλεσαν όλο αυτό το χάος… σας δίνουμε 24 ώρες για να αποκαταστήσετε τη συνταγματική τάξη, την κοινωνική ειρήνη και την ενότητα του βολιβιανού λαού”, δήλωσε ο επικεφαλής του Βολιβιανού Εργατικού Κέντρου Χουάν Κάρλος Χουαράτσι, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα. “Δεν της αξίζει αυτό της χώρας μας”.

Πηγή:avgi.gr