Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής – Στάση εργασίας του Ενιαίου Συλλόγου την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 8-12 π.μ. για τη συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής – Στάση εργασίας του Ενιαίου Συλλόγου την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 8-12 π.μ. για τη συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠ.ΠΟ.

ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ & ΝΗΣΩΝ

ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 25, 101.86, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210-38.32.080, FAX: 210-38.32.656

                                                            

                Αθήνα, 4/11/2019

                                              

Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής

Στάση εργασίας του Ενιαίου Συλλόγου την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 8-12 π.μ. για τη συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο

 

Η δίκη της Χρυσής Αυγής φτάνει στο στάδιο της απολογίας του αρχηγού του ναζιστικού μορφώματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, στις 6 Νοεμβρίου 2019. Με την απολογία Μιχαλολιάκου ολοκληρώνεται το στάδιο της κατάθεσης των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Είναι η πλέον κρίσιμη φάση της δίκης των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, των οργανωτών των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, που επιτέθηκαν δολοφονικά κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, των Αιγυπτίων αλιεργατών, εκατοντάδων μεταναστών, μεταναστριών και αγωνιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η αντίσταση των εργαζομένων, η αντιφασιστική και η αντιρατσιστική δράση οδήγησαν στην απομόνωση της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής και την έξοδό της επιτέλους από τη Βουλή.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής χρειάζεται να ολοκληρωθεί με παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων, κι αυτό είναι υπόθεση όλων μας.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και τους εργαζόμενους-εργαζόμενες να δηλώσουν την παρουσία τους την ημέρα της απολογίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ανέλαβε  την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Δεν ανεχόμαστε να διακινδυνεύσουν ξανά από τις ενέργειες των νεοναζί, τα δικαιώματα και οι δημοκρατικές ελευθερίες όλων μας.

 

Προχωράμε σε στάση εργασίας την Τετάρτη 6 Νοέμβρη από 8πμ-12πμ, προκειμένου να διευκολύνουμε τη συμμετοχή των εργαζόμενων στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο έξω από το χώρο του Εφετείου στις 8.30 πμ (Λ. Αλεξάνδρας και Κ. Λουκάρεως, στάση Μετρό Αμπελόκηποι)