Πολυνομοσχέδιο Αντιδράσεις Κινητοποιήσεις

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πολυνομοσχέδιο Αντιδράσεις Κινητοποιήσεις

Σε 24 απεργία Κατεβαίνει αυριο Παρασκευή Το ΠΑΜΕ  

Συμμετέχουν  οι Νοσοκομειακοί ιατροί, οι Οικοδόμοι ,οι Εργαζόμενοι στα Τρόλλεϊ,στα Τραμ ,Μετρό  ,καθώς στα Πλοία αντιδρώντας στην ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου

Την Δευτέρα 15/1 τα συνδικατα με πρωτοβουλία του ΕΚΑ διοργανώνουν συλλαλητήριο στό Συνταγμα  ωρα 17.00 διεκδικόντας την αλλαγή για τον τρόπο λήψης Απεργιακών Αποφάσεων απο τα Πρωτοβαθμια Σωματεία

Η πρωτοφανής αυτή παρέμβαση ανατρέπει κατακτήσεις των εργαζομένων εδώ και πολλές δεκαετίες αναφορικά με το δικαίωμα στην απεργία. Επιπλέον μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών η ακίνητη περιουσία της λαϊκής οικογένειας θα υφαρπάζεται χωρίς δικαίωμα διαμαρτυρίας, χωρίς δημοσιότητα, χωρίς οίκτο και σεβασμό στο δικαίωμα της στέγασης των οικογενειών.

Το οργανωμένο λαϊκό και συνδικαλιστικό κίνημα δεν θα επιτρέψει να εφαρμοστεί ο νόμος και οι επιταγές της τρόικας στα κοινωνικά κινήματα, στην λαϊκή οικογένεια, στη δημόσια περιουσία. Καλεί τους βουλευτές να μην υποκύψουν στα θέλγητρα της εξουσίας και τα προνόμια και να συνταχθεί με τα συνδικάτα για μια άλλη, κοινωνική, παραγωγική και φιλεργατική πολιτική.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καλεί όλους τους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου της Αθήνας να μετάσχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου, στο Σύνταγμα, στις 17:00, ενάντια το φίμωμά τους και στην υφαρπαγή των κεκτημένων τους.