Ο Μποτρίνι «ξαναχτύπησε» κατηγορώντας τον εργαζόμενο που κατήγγειλε βασανιστήρια

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Μποτρίνι «ξαναχτύπησε» κατηγορώντας τον εργαζόμενο που κατήγγειλε βασανιστήρια

Έκτορας Μποτρίνι «ξαναχτύπησε», κατηγορώντας για άλλη μια φορά τον εργαζόμενο που κατήγγειλε βασανιστήρια στο εστιατόριο του σεφ στην Κέρκυρα.

«Όλοι καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα, ενώ άλλοι από το σκουλήκι που βρισκόταν μέσα στο μήλο», ανέφερε ο Μποτρίνι σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες μόλις μέρες μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή για την υπόθεση.

Η ανάρτηση Μποτρίνι:

 Ο νεα

ρός κατήγγειλε ότι υπέστη βασανιστήρια από τον υπεύθυνο κουζίνας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου τού έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα, ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.  Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είχε αναφέρει πως γνώριζε για την καταγγελία και πως τα «πράγματα δεν είναι έτσι».

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός όντως έχει βλάβες στα άκρα, οι οποίες έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Μάλιστα, αυτές είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό. Αυτό, όμως, που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του φοιτητή έγινε στις αρχές του Αυγούστου.και ο γνωστός σεφ έκανε λόγο για «ηλιθιότητες και γελοιότητες».

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν οι καταγγελίες.

πηγή:left.gr